Аресенію Яценюку на замітку: Тернопіль засмічують його однопартійці

Поділитися

Майже місяць комунальники Тернополя доводили до пуття місто: замітали, мили, щось латали. Наскільки могли, настільки й підготували  до свят. Аж тут на тобі: місцева організація “Фронту змін” обклеїла всі стовби в Тернополі оголошеннями про те, що настав час змінювати країну. Почни з себе! Так і написано!!!

Люди добрі, так і хочеться сказати. Що ж ви робите? Навіщо запаскуджувати місто, прикриваючись такими гаслами! Та розмістіть ці оголошення по-європейськи: у відведених місцях, ЗМІ, інтернеті.

Наше місто й так обшарпане, збідоване, а тут ще й одна з проєвропейських партій почала “докладати” зусиль. А що буде, коли всі парторганізації заклеять місто своїми гаслами, нехай навіть хорошими?!

Краще свої зусилля направити на четвертий виборчий округ до міської ради. Напевно, вже й не пригадаєте де це. На “Дружбі”. “Про все” писало про те, як партійці недбало висадили тут ялинки. На останніх дострокових виборах. Серед куп сміття і бур’янів.

Так от, більшість ялинок засихає. Автор цих рядків бачив на власні очі, як мешканці сусідніх будинків намагаються врятувати деревця, підливають їх, прикріпили до ялинок патики для полегшення їм росту.

Не дайте “засохнути” вашій справі.

Андрій Стрілець (фото автора)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тернопільські водії отримали “кришу” (фото)

Сьогодні у Тернополі відкриють найбільший у Західній Україні концер-хол та нічний клуб Holiday