На Хмельниччині податківці вилучили близько 600 кілограм фальсифікованих сигарет

Поділитися

Працівниками податкової міліції під час проведення заходів у рамках операції “Щит” зафіксовано реалізацію фальсифікованих сигарет без марок акцизного збору.

Незаконне транспортування та збут незаконно виготовлених тютюнових виробів організував директор приватного підприємства, уроженець м.Шепетівка. Сигарети реалізовувалися на вагу (насипом) 150 гривень за кілограм. Дане правопорушення виявлено в магазині, що на правах оренди належить вищезгаданому директору.

Всього в ході проведення огляду  місця збуту тютюнових виробів, а також місця проживання правопорушника було вилучено близько 600 кг сигарет та розфасованого тютюну орієнтовною вартістю 360 тис.грн. Сигарети зберігалися насипом у паперових ящиках без маркування вагою по 20 кілограм кожен.

Згідно відповіді Держспоживстандарту у Хмельницькій області, реалізація тютюнової продукції без маркування українською мовою та без марок акцизного збору встановленого зразка на території України забороняється.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину передбаченого ч.3. ст. 204 КК України (незаконне зберігання, збут або транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів що несуть загрозу для життя і здоров’я людей).

Ведеться слідство.

“Перли” від учителів. А ваші педагоги що останній раз “струганули”?

Копію Туринської плащаниці виставлять на Тернопільщині