Олександр Семенів «Тернопіль у вогні ( хроніка подій весни 1944 року)»

Поділитися

Сьогодні чергове  засідання Тернопільського прес-клубу :

«Представлення книги Олександра Семеніва «Тернопіль у вогні ( хроніка подій весни 1944 року)»

 

Гість прес-клубу: автор книги – Олександр Семенів.

 

Під час представлення книги журналісти поспілкуються з автором унікального  дослідження  про хід військових подій Другої світової війни,  які у надзвичайно складних умовах німецько-радянського протистояння відбувалися на теренах Тернополя. Книга є комплексною розробкою, покликаною дати зважену оцінку подій того часу в міста та на території області.  У виданні є велика кількість фотоматеріалів, військових карт тощо, які відтворюють  події періоду Другої світової війни та території нашого краю.

Про автора: Олександр Семенів – активний учасник подій національного відродження 90-х років, член товариства «Вертеп», нині – викладач Технічного коледжу Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя, автор ряду наукових та методичних публікацій, статей краєзнавчого спрямування.

Засідання відбудеться 11 квітня 2011 року  (понеділок) об 11.00 год. у приміщенні Тернопільського прес-клубу, що на бульварі Шевченка, 23 (вхід з двору вул. О. Кульчицької).

 

 

З 29 квітня по 1 травня у Тернополі проходитиме ІІІ-ій Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на честь Героя України Степана Бандери

Чверть століття з «мирним» атомом по-тернопільськи