Про розформування Тернопільської обласної школи мистецтв мова не йде

Поділитися

Про розформування Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв мова не йде. Про це на сесії 14 квітня запевнив голова обласної ради Олексій Кайда. Проблема полягає лише у фінансуванні освітнього закладу.

Винести це питання на розгляд сесії обласної ради запропонував депутат Степан Барна. Решта обранців підтримали це рішення, пропонуючи лише внести в його проект пропозиції фінансового управління.

Розглянули депутати програму розвитку позашкільної освіти до 2014 року. В запропонованому місцевому бюджеті, каже обласна влада, кошти на модернізацію цього напрямку передбачені.

Депутати обласної ради підтримали ініціативу звернення до державних високо посадовців із проханням не допустити розформування Тернопільської області при проведенні адміністративно-територіальної реформи.

Загалом на 40-ву сесію Тернопільської обласної ради 5-го скликання прийшло близько 70 депутатів. Визнати обраними наступних за черговістю кандидатів у депутати в партійних списках не вдалося, оскільки голова Територіальної виборної комісії на засідання сесії не з’явився, повідомляє телеканал ІНТБ

15 квітня в обласному краєзнавчому музеї відкриється виставка макетів дерев’яних церков Михайла Яськовича

На Лановеччині та Монастирищині не буде світла 19-22 квітня