Розпочався набір до школи новообраних молодих депутатів «Ефективне місцеве самоврядування в дії»

Поділитися

ГО “Центр політичних студій та аналітики” оголошує набір до школи новообраних молодих депутатів «Ефективне місцеве самоврядування в дії» для представників західних областей України.

 

До участі в Школі запрошуються молоді новобрані депутати, які ставлять собі на меті підвищити свій рівень та здобути знання і навики необхідні для ефективної щоденної роботи.

 

В рамках навчання відбудеться 3 триденних семінари по-одному у різних регіонах України. Під час них учасники ознайомляться із законодавчою базою необхідною для щоденної роботи депутата, дізнаються специфіку організації роботи органів місцевого самоврядування, здобудуть навички як налагодити ефективну співпрацю з виборцями, ознайомляться з ходом бюджетного процесу та як ефективно розпоряджатися ресурсами територіальної громади.

 

До участі запрошуються новообрані депутати від 20 до 35 років, які представляють різні політичні партії.

 

Навчання здійснюватиметься за регіональним принципом. Другий семінар із серії навчання відбудеться 20-22 травня 2011 року у м. Львові для представників Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької областей.

 

Для участі у конкурсі необхідно:

 

1. Заповнити Анкета учасника (зразок анкети на сайті www.cpsa.org.ua ) з обов’язково заповненими усіма графами.

 

2. Надіслати Резюме (зразок резюме  на сайті www.cpsa.org.ua) з фото.

 

3. Надіслати рекомендацію на фірмовому бланку з печаткою від керівника організації, що рекомендує Вас до участі у проекті.

 

4. Написати та надіслати есе на тему: «Що я маю зробити як представник інтересів територіальної громади протягом своєї каденції» – близько 500 слів.

 

ПОВНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ ВІДСИЛАЙТЕ ДО 3 ТРАВНЯ 2011 РОКУ ВКЛЮЧНО НА ЕЛЕКТРОННУ АДРЕСУ CPSAUA@GMAIL.COM

 

Навчання здійснюватиметься безкоштовно за підтримки Представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні та Східній Європі.

 

Додаткова інформація за тел. 0503127688 Віктор Таран, 0504434344 Олена Мєдведєва, 0978399981 Альона Процюк, 0671949431 Артем Щербатюк

 

Керівник регіонального представництва ГО Центр політичних студій та аналітики в Тернопільській області   – Ігор Процик  (063)4546661

Привітання з Великоднем

Як неохідно спілкуватись з тваринами (відео)