Сергій Надал зустрівся з депутатами першого демократичного скликання

Поділитися

3 квітня 2011 року міський голова Сергій Надал зустрівся з депутатами першого демократичного скликання. Очільник міста розповів присутнім про діяльність та плани міської ради. Свої питання, побажання та пропозиції висловили нинішній владі депутати першої демократичної міської ради.

Зокрема, мова йшла про впровадження у Тернополі культу першого бургомістра Володимира Лучаковського, прийняття статуту міста, видавництво підручника історії Тернополя, туристичну інфраструктуру міста, залучення студентів до громадської діяльності, проведення фестивалю духовної пісні, чемпіонату Європи з водо-моторного спорту, підготовку міста до 20-річчя Незалежності та Дня міста.

«Мета нашої сьогоднішньої зустрічі – почути Ваші поради та залучитися Вашою підтримкою у напрямках діяльності теперішньої міської ради. Ваш внесок став незамінною ланкою у розвитку нашого міста. Запрошую Вас активно долучатися до діяльності нинішньої міської ради», – зазначив міський голова Сергій Надал, повідомляє сайт міської ради.

Від депутатів першого демократичного скликання прозвучали пропозиції щодо встановлення пам’ятника Незалежності у Тернополі та увіковічення пам’яті покровителю міста святій Теклі.

Мер Тернополя й далі скидатиме сміття в Малашівці

Дефект електричної ізоляції призвів до тимчасового припинення електропостачання