Що очікує від Пасхи головний податківець Тернопілля?

Поділитися

З нагоди великого свята Воскресіння Христового прийміть мої найкращі вітання і побажання Божого благословення, здоров’я і добробуту!

Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації. У ці дні, очікуючи на Боже благословення, ми відчуваємо радість і натхнення, віримо у вічне життя і перемогу добра над злом.

Незважаючи на ті труднощі та проблеми, які сьогодні турбують кожного українця, хай не буде у наших серцях зневірі, відчаю і недобрим помислам, нехай вони оминають кожного з нас, незалежно від обставин і життєвих суєт. Вірю, що свята Паска зміцнить наш дух, додасть нам сили успішно подолати будь-які кризи і випробування. Хай у Ваших родинах панує мир, спокій і затишок. Бажаю, щоб світлий зміст Христового Воскресіння – перемоги над темними силами – щодня наповнював Ваше життя і життя нашого народу. Бажаю всім душевної чистоти і гармонії, миру та спокою в сімейних оселях. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає Вас на добрі та праведні справи. Нехай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя – кращого і добрішого.

 

Христос воскрес!

 

З повагою – Михайло КАЦАН,

голова Державної податкової адміністрації в

Тернопільській області

Що побажав губернатор Тернопільщини на Великдень тернополянам?

Замість того, щоб латати дзюри, «Тернопільводоканал» веде фотореєстр розкопок