«Щось» у Тернополі!

Поділитися

“Щось” – це нещодавно видана збірка поезії молодого автора, музиканта та фотографа Валентина Кузана.

Молодий талант сам із Ужгорода, та зараз він завітав і в наше місто. Презентація у вигляді літературно-музичної програми відбулась в арт-кафе “Коза” вчора, 07 квітня, під чудовою назвою “Друга година ночі”.

“У цій книжці я не розкажу вам, як досягнути вічного життя, не розкажу, як заробити мільйон, не розкажу, як бачив світлий тунель під час клінічної смерті, не розкажу, як звабив тисячі жінок, як зрубував капусту в Інтернеті і як пробирався джунглями, махаючи мачете. Я не розкажу вам, кому з політиків слід довіряти, і не розкажу, як нам пудрять мізки релігією. Не розкажу нічого такого з поваги до вас, і, можливо, тим самим – і до себе.  Тут просто зібрані мої дотики до дотиків Бога до землі, тобто, співіснування мене і світу, і я, звісно, хочу думати, що все це буде вам цікаво. Хоча це просто щось, що рухає нашими тілами, рухається у наших тілах, рухається навколо наших тіл. Щось, що живе у мисленні кожного, байдуже, в тій самій формі, чи у формі математичних формул. Це щось.” – так почав свій виступ Валентин.

У музичному супроводі Валентину допомагав Дмитро Павлов, людина шаленого таланту, бо у свої 20 вже вміє грати на дванадцяти музичних інструментах.

Тернопіль – восьме за рахунком місто, відвідане автором. Його програма, спрямована на інтимну обстановку,  відображає глибокий ліричний зміст збірки. А музика… Треба сказати, чудова музика… Вона надає неперевершеності тому, що зараз роблять цих двоє молодих людей.

Кров Ющенка зливи в каналізацію, пробірки помили, розбили і спалили

Сьогодні завершується фотоконкурс “Прикольне фото”