У Байківцях під Тернополем продається краса за 420 тисяч доларів

Поділитися
Адреса : с. Байківці, вул. Ст.Бандери, 16
Операція: Продаж
Ціна :
$ 420 000. Покупці комісійних не сплачують!

Приміська зона м. Тернополя. Будинок розташований в тихому місці. Вулиця з якісним благоустроєм, заасфальтована, освітлена, забудована будинками сучасного проекту, повідомляє http://yavoryna.te.ua

Загальна площа будинку – 384,3 кв.м, площа земельної ділянки – 0,15 га.

Планування:

  • цокольний поверх – (площа 107,8 кв.м) – хол, котельня, кладова, пральня, туалет, кімната для SPA процедур (є басейн 3,70*2,20м, глибиною 1,50м, душова, сауна електрична фінська суха – натуральне дерево липа);
  • 1 поверх (площа  147,4 кв.м) –хол, кухня-їдальня, кабінет, затишна вітальня з діючим каміном і з виходом на терасу, гостьовий туалет, гараж;
  • мансардний поверх (площа  123,8 кв.м) – 3 спальні – просторі та світлі, в одній зі спалень є гардеробна кімната і балкон, ванна кімната з джакузі, зимовий сад.

У будинку зроблений сучасний ремонт. Внутрішні двері – натуральне дерево граб, стіни – пофарбовані фінською миючою фарбою, сходи – натуральне дерево дуб, підлога – буковий паркет, керамічна плитка. Підігрів підлоги у кімнаті для SPA процедур, пральні, в кухні-їдальні, ванній кімнаті та в гостьовому туалеті.
Продається частково з меблями: шафа-купе в холі, кухонна робоча частина (+ газова плита і миюча машинка фірми «Bosch»), робочий комп’ютерний стіл і книжкова шафа в кабінеті, м’яка частина у вітальні.

Зовнішні роботи: дахове покриття – фінська металочерепиця, вікна – металопластикові німецького профілю «Rehau», зовнішні стіни – цегла, утеплено вермикулітом, декоративна  штукатурка – короїд, вхідні двері – броньовані, гаражні ворота – автоматичні.

Земельна ділянка правильної форми, рівна і огороджена парканом з каменю та елементами металочерепиці.
Подвір’я будинку викладено сучасною бруківкою, перед фасадом зелений газон з квітами і декоративними кущами та деревами. На задній частині подвір’я знаходиться альтанка і фруктовий сад.

Комунікації:
електропостачання (три фази), водопостачання від водонапірної башти, каналізація – центральна, опалення – індивідуальне (використовується опалювальна система фірми «VIESSMANN»), супутникове телебачення  та цифрове ефірно-кабельне «Колумбус плюс», охоронна сигналізація, домофон.

Зручна транспортна доступність, близькість до міста (500 м розташовані ряд великих продуктових магазинів, школи, лікарня).
Будинок розташований в селі Байківці , яке є найбільш перспективне в плані подальшого розвитку приміської зони м. Тернополя.

Любите розповідати? Заробіть на цьому

Чи законно засекречені генеральні плани міст Тернопільської області і кому це вигідно?