Українська ідентичність. Майже століття після Лесі Українки

Поділитися

Партнер Студреспубліки Фонд якісної політики запрошує студреспубліканців-інтелектуалів на УНІКАЛЬНУ ПУБЛІЧНУ ЛЕКЦІЮ – БЕЗКОШТОВНО!

Мета проекту – донести до української інтелектуальної аудиторії новітні наукові ідеї та ідеологічні позиції, що сприяють кращому розумінню внутрішньополітичних і глобальних процесів, а також створити комунікаційне співтовариство, що об’єднало б учених, експертів, громадських діячів і політиків. До читання лекцій, що відбуватимуться щодватижні, будуть запрошені провідні фахівці у сфері суспільно-гуманітарних дисциплін з України та світу.

Першу презентацію на тему «Українська ідентичність. Майже століття після Лесі Українки» запропонує пані Олена Скоморощенко. Пані Олена – кандидат філософських наук, за радянських часів – науковий співробітник Інституту філософії ім. Г.Сковороди НАН України, зараз – політичний діяч і аналітик, Директор Інституту соціального партнерства.

 

Презентація відбудеться о 16:00 5 квітня 2011 року в кімнаті 833, що на 8-му поверсі Будинку професійних спілок за адресою Майдан Незалежності, 2.

На Тернопіллі знову не буде світла

12 квітня інформаційна Тернопільщина “дасть перцю” в космічних маштабах всій Україні