Вітання голови Тернопільської обласної ради з нагоди празника Воскресіння Господнього

Поділитися

Дорогі краяни!

 

Прийміть моє щиросердне вітання з величним святом Христового Воскресіння!

Нині серце кожного християнина сповнене великою радістю, осяяне світлом Воскресіння Господа i Спасителя нашого Іcyca Христа!

Адже цей день знаменує перемогу життя над смертю, світла над темінню, добра та чистоти над злом та скверною. Радіючи Великодню, ми духовно зміцнілими і удосконаленими морально зустрічаємо його з почуттям щирої любові до ближнього і чистою вірою в прийдешню благодать. Христове Воскресіння – нетлінний символ торжества всеперемогаючого добра і самопожертви в ім’я спасіння людства. Образ Сина Божого нагадує нам про духовну першооснову буття, а заповіді Господні вчать милосердю і благодійності, надихають на злагоду і єднання.

Цьогоріч християни усієї землі в один день прославлятимуть Пасху Господню, і сила великої спільної щирої молитви  разом з великодніми передзвонами доноситиметься до небес, переповнюючи кожного почуттям безмежної радості, всепрощення і любові до усього сущого, до всієї землі.

Сповідування християнських чеснот дуже важливе, а надто в наш непростий час. Саме віра, надія та любов рятують нас від відчаю, розчарування, жорстокості. І з вірою в Бога, вірою у Воскресіння Господнє ми віримо у воскресіння України. Тож нехай диво Воскресіння Христового надихає усіх нас на праведні справи в ім’я України, в ім’я нації. Хай серця сповняться любові, а помисли будуть щирими та добрими! Хай благодатна, світла радість Воскресіння Христового осяє Вашу душу, а Великодні дзвони озвуться у Вашому серці.    Бажаю, щоб у Ваших домівках завжди панував мир і злагода, а в думках – мудрість. Здоров’я, щастя, благополуччя на довгі роки Вам, Вашим рідним і близьким!

Нехай Господь осяє Ваш розум і серце світлом своєї премудрості та зміцнить Ваші сили й бажання творити добро на рідній землі на благо нашого краю, в ім’я щасливої долі України!
Христос Воскрес!  Воістину Воскрес!

Голова Тернопільської  обласної ради          Олексій Кайда

25 квітня у Обливаний понеділок на Козацькому острові, що у парку Топільче, будуть проходити Великоднє дійство «Зав’яжемо вінець!»

Як у Бучачі зробили “Чистий замок”