З давніх-давен люди шукали засоби продовжити молодість і зберегти здоров’я

Поділитися

Процеси старіння турбували не лише жінок, а й чоловіків. Створювались засоби догляду зовнішні і «еліксири молодості» для прийому всередину. І лише останнім часом виявили, що старіння – це поступове накопичення дефектів в молекулах ДНК, яке вкінці-кінців призводить до смерті організму.

На процеси старіння впливають як спадковість, різні захворювання, порушення функцій органів і систем, так  зовнішні чинники, такі як: стреси, погана екологічна ситуація, шкідливі звички, нераціональне харчування тощо.

Однією із теорій старіння є вплив вільних радикалів, які пошкоджують генетичний апарат клітини, чим шкодять організму в цілому. В ході еволюції організм людини навчився виробляти проти цього, так званий, антиоксидантний захист. При старінні організму також погіршуються процеси клітинного дихання, вироблення енергії.

Щодо старіння шкіри, то в ній порушується ще і водний баланс, внаслідок зменшення кількості гіалуронової кислоти. Це призводить до її зневоднення. Від цього формуються зморшки, з’являються пігментні плями, розширені капіляри.

Шукаючи нові методики омолодження шкіри, в 2000р. було запропоновано метод внутрішньошкірного введення ін’єкцій гіалуронової кислоти. Але наука не стоїть на місці, з кожним днем відбувається все більший і більший науковий прогрес. І вчені довели, що зволоження гіалуроновою кислото вже недостатньо на сьогоднішній день, а потрібно впливати на всі механізми старіння шкіри.

Для того, щоб вплинути на всі основні причини старіння шкіри, створено препарат «Гіалуаль», який у своєму складі поєднав унікальну запатентовану формулу сукцинату та гіалуронової кислоти. Особливо приємно і актуально для українців, що препарат виготовляє Лідер виробництва інфузійних препаратів в Україні, «Юрія-фарм». Сукцинат натрію – для антиоксидантного захисту, покращення клітинного дихання, стимуляції вироблення енергії в клітинах. Гіалуронова кислота служить для того, щоб відновити оптимальний водний баланс у шкірі, тобто зволожити. Завдяки складу препарат можна використовувати не тільки для омолодження шкіри, але і для вирішення таких проблем, як рубці (особливо після перенесеної вугрової хвороби), як підготовка до пластичних операцій і реабілітація після них, а також як післяопікова терапія, відновлення в постпілінговий період та в багатьох інших процедурах не тільки косметологічного характеру.

Для того, щоб процедура була безпечною і ефективною, її повинен проводити лише лікар дерматокосметолог, який пройшов спеціальне навчання по використанню даного препарату та має певний досвід роботи.

Дуже приємно визнати, що українські жінки нарешті мають змогу підтримувати свою молодість і красу. Високоефективна процедура «Редермалізація» (введення препарату «Гіалуаль») доступна кожному і проводиться в провідних клініках країни, в тому числі  у Поліклініці Меді кус. Висококваліфіковані спеціалісти нашого закладу мають значний досвід роботи виконання процедури редермалізації, в тому числі із застосуванням препарату «Гіалуаль», що дозволяє повернути молодість, красу та здоров’я пацієнту.

За підтримки виробника цієї весни процедура «омолодження» для наших клієнтів стала ще доступнішою, адже надається знижка на проведення ін’єкцій гіалуалу.

Фахівці Поліклініки Меді кус завжди на стороні Вашого здоровя та краси.

Лікар дерматовенеролог Петришин О.М.

м. Тернопіль

У Тернополі вшанують пам’ять загиблих під час землетрусу в Японії

Масловська Зоряна- « Міс Інтернет-Тернопіль’ 2011» у березні. Хто переможе у квітні?