“Фронт змін” у Бучачі не голосував за заборону використання червоних прапорів на території району

Поділитися

29 квітня 2011 відбулася позачергова п’ята сесія шостого скликання Бучацької районної ради. Фракція Всеукраїнського об’єднання “Свобода” ініціювала скликання позачергової сесії для ухвалення рішення “Про заборону використання на території Бучацького району червоних прапорів та радянської символіки” 9 травня. Ініціативу свободівців одностайно підтримали інші патріотично налаштовані депутати місцевої ради.

Із десяти політичних сил, представлених у районній раді, лише три – ВО “Свобода”, НУ і УНП – були присутні в повному складі. Більшість депутатів-регіоналів та депутатів-аграріїв проігнорували “заполітизовану” сесію. Відверто здивувала відсутність у залі такої “опозиційної” сили, як “Фронт змін”, адже її лідер постійно переконує народ у тому, що стоїть із ним по один бік барикад у боротьбі проти окупаційної влади.

“Одностайність голосування бучацьких депутатів можна вважати невеликою перемогою патріотичних сил у районі, а свободівці, як завжди, продемонстрували свою наполегливість і принциповість в обстоюванні інтересів української нації. Тепер на території Бучацького району буде дотримано історичну справедливість – ніхто не матиме права глумитися над пам’яттю мільйонів українців підняттям червоних прапорів”, – зазначила заступник голови Тернопільської обласної організації ВО “Свобода” з питань національної пам’яті депутат Тернопільської обласної ради Марія Чашка, повідомили “Про все” у прес-службі Тернопільської обласної організації ВО “Свобода”

Ціна на пальне зросте через дії уряду?

Із 1 червня 2011 року Генеральне консульство Польщі у Львові прийматиме лише ті візові анкети, що будуть заповнені й зареєстровані в інтернет-системі e-konsulat – на спеціальному сайті www.e-konsulat.gov.pl