Інформаційно-туристичному краєзнавчому центру виповнилося один рік

Поділитися


17 травня комунальному підприємству Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр» виповнилося один рік з моменту офіційної реєстрації.

Як повідомила директор  підприємства Лариси Римар, за дванадцять місяців роботи центром зроблено чимало. Серед головних досягнень: перемога підготовленого фахівцями центру проекту «Туристично-рекреаційний кластер «Дністровський каньйон» у  Всеукраїнському конкурсі проектів  та програм органів місцевого самоврядування; заснування та реєстрація першого на Тернопіллі спеціалізованого туристичного журналу  «TernoTRAVEL»; налагодження співпраці з іноземними колегами. Окрім цього,  менеджери центру представили Тернопільську область у двох  міжнародних туристичних виставках, підготували та видали каталог сільських зелених садиб Тернопільщини. Триває робота над розробкою низки інвестиційних проектів у рекреаційній сфері.  До послуг туристів діє інформаційно-туристичний портал www.ternotravel.com, який постійно оновлюється туристичними новинами та пропозиціями. Започатковано безпрецедентну акцію-марафон «Відпочивай на Тернопіллі!», організовано фотоконкурс «1000 туристичних чудес Тернопілля».

Що ж до планів на майбутнє, то серед основного: відкриття інформаційно-туристичного центру в центральній частині міста Тернополя, який стане аналогом європейських інфотурцентрів; участь у Міжнародній туристичній виставці «Турсалон 2011», що проходитиме у Познані; і головне – подальша  популяризація Тернопілля як привабливого туристично-рекреаційного регіону.

Спеціалісти стануть магістрами

Леді Ґаґа стала найпопулярнішим користувачем Твітера