«Київстар Бізнес» хоч і розширив географію послуги «Прямий міський номер», але до Тернополя не дійшов

Поділитися

«Київстар Бізнес»  більш ніж удвічі збільшив кількість міст України,  де надається послуга «Прямий міський номер».

Відтепер бізнес-клієнти «Київстар» можуть підключити та користуватися послугою «Прямий міський номер», використовуючи стаціонарні номери, в 16 містах України. Якщо раніше це були: Київ, Одеса, Миколаїв, Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Запоріжжя і Львів, то тепер додалися ще й Чернігів, Вінниця, Маріуполь, Луганськ, Донецьк, Сімферополь, Севастополь, Полтава та Харків.

Послуга «Прямий міський номер» дозволяє клієнтам  підключити до свого мобільного номеру декілька міських, причому це можуть бути номери з різних міст України Таким чином, клієнти «Київстар Бізнес» можуть приймати дзвінки, які надходять на їх стаціонарні номери. Послуга є зручною для підприємств, які мають клієнтів в різних регіонах країни, але не мають представництв в них. «Прямий міський номер» дозволяє бізнес-клієнтам надавати послуги за звичним для мешканців регіону телефонним номером. Це дозволить бути ближчими до своїх партнерів та споживачів, а також стане суттєвою економією на утриманні представництв в різних регіонах. Користувачі послуги можуть не турбуватися про зміну адресу чи офісу: їх контактні номери завжди залишатимуться незмінними. Послуга може бути підключена як фізичним, так і юридичним особам.

«Київстар Бізнес» розробив зручні та вигідні тарифні плани для користувачів послуги «Прямий міський номер» – це пакети «Базовий» та «Необмежений». Переадресація викликів з фіксованого номера на мобільний номер «Київстар» тарифікується щосекундно, починаючи з другої секунди.

Про деталі послуги можна дізнатися за телефонами 466 (безкоштовно з номерів «Київстар») та (044) 466 0 466 (дзвінки з номерів мереж фіксованого зв’язку або мобільних телефонів інших операторів мобільного зв’язку – згідно з чинними тарифами). Для підключення послуги «Прямий міський номер» необхідно  оформити заяву та договір на надання послуги фіксованого зв’язку.

«Київстар Бізнес» надає прості та зручні послуги, які дозволяють ефективно вести бізнес.

У День Гніву під Києвом стрілятимуть

Телевізійна картина дня: погляд ТТБ