На Тернопільщині затримали афериста, які здійснив оборутку на ріпаку

Поділитися

Житель Тернополя, переклеївши фото у загублений паспорт, видавав себе за представника компанії, що займається продажем зернових, та обдурив директора одного із підприємств. Прокуратурою області направлено до суду кримінальну справу за ч.3 ст.190, ч.2 ст.358, ч.2 ст.28 та ч.3 ст.358 Кримінального кодексу України.
Досудовим слідством встановлено, що 27 серпня 2010 року тернополянин, за попередньою змовою із двома особами, ввів в оману директора товариства з обмеженою відповідальністю, на підставі фіктивної довіреності, виданої приватним підприємством «Б» (паспортні дані особи в довіреності не відповідали дійсності, так як паспорт рахувався втраченим). Шахрай переконав директора підприємства у намірах купити у нього зерно ріпаку за завищеними цінами. У результаті афери товариство з обмеженою відповідальністю втратило 55 тонн ріпаку. Сума матеріальної шкоди, завданої підприємству, становить 195 тис. грн.
Нагляд за слідством у справі здійснював відділ прокуратури області, повідомили “Про все” у прес-службі прокурори області

Інспектор праці отримав 2000 Ггривень хабара

“Даїшники” пішли вже по-школах