ПРиБой або “Свободі” заплатили за Гусятинщину

Поділитися

Не встигло ВО “Свобода” відмитись від скандалу навколо колишнього очільника районної “Свободи” Хамчука( останній мало того що виявився колишнім членом КПРС, але встиг відзначитись тим, що за рішеннням компартії знімав іконостас в церкві в с.Мала Лука.), як нагрянув новий – головний “свободівець” районної ради Василь Бойчук одержав з ласки регіоналки Надії Хоптян посаду в кіномережі району. (Розпорядження №36 від 29.03.2011) Щоб не афішувати згадане розпорядження голова районної ради заховала його в рішення №20, яке містило ще 4 інших розпоряджень. Та шила в мішку не втаїш… В результаті фракції ВО “Батьківщина” і Народного Руху України не підтримали це розпорядження.
Для Бойчука В.М. це вже не перший скандал. Нагадаємо, що після обрання регіоналки Хоптян головою районної ради “Нова Тернопільська газета” подала матеріал, де звинуватила Бойчука в підтримці вище згаданої кандидатури. Тоді Бойчуку вдалося відмазатися, але сьогодні стало очевидно: 1) що Бойчук продався, і 2) за що продався. Тут все ясно, не зрозоміло тільки чим мотивувалася “Свобода” обмінюючи Гусятинщину на посаду директора кіномережі району(!!!)?
P.S також стало відомо, що депутати від НРУ та ВО “Батьківщина” заявили, що це рішення є доказом існування в Гусятинській районній раді коаліції ВО “Свобода” та Партії Регіонів, яку вже прозвали ПРиБой ( Партія Регіонів і Бойчук).

http://www.kopychyntsi.inf.ua

Сергій Надал та Олексій Кайда зустрілися з Папою Римським Бенедиктом

На Тернопіллі закликають владу не маніпулювати цифрами, а говорити людям правду про <<пенсійні справи>> в Україні