У Підволочиську відбудеться перше засідання клубу «Надвечір’я»

Поділитися

У Підволочиському Територіальному центрі соціального обслуговування за сприяння Підволочиського районного осередку Тернопільської обласної Асоціації Жінок розпочне роботу Клуб «Надвечір’я», мета діяльності якого – сприяти повноцінному дозвіллю самотніх пенсіонерів, інвалідів, людей похилого віку, які є підопічними терцентру.

Перше засідання Клубу «Надвечір’я» на тему: «Життєві долі як вишитий рушник»  відбудеться  у Підволочиську 17 травня 2011 року. Початок о 14 годині.

За словами директора центру, ініціатора створення клубу  Оксани Капелусь, самотні люди повинні відчувати свою турботу про них та усвідомлювати свою потрібність  суспільству.

Участь у першому зібранні візьмуть представники  влади та громадськості. В програмі – спогади літніх людей, діятиме виставка  вишиванок та різьблених виробів, відбудеться невеличкий  концерт за участі колективів  Підволочиського районного будинку культури.

До участі у першому зібранні Клубу «Надвечір’я»  запрошуються  представники тернопільських  ЗМІ.

Якщо Вас зацікавила ця пропозиція і Ви маєте бажання відвідати Підволочиський територіальний центр соціального обслуговування,  просимо повідомити за телефоном  0673503459  не пізніше  12  години понеділка 16 травня 2011 року.

З повагою,

голова правління Тернопільської обласної Асоціація Жінок                                  Марія МАЦУК

У Тернополі знову не буде світла

Дефект електричної ізоляції призвів до тимчасового припинення електропостачання