У Тернополі виконком дав дозвіл на приватизацію ще 12 приміщень у гуртожитках

Поділитися

18 травня під головуванням міського голови Сергія Надал відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконкому розглянули 81 питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста.

Зокрема, розглянувши протокол комісії з розгляду конфліктних ситуацій по наданню населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг виконавчий комітет прийняв рішення надати субсидії трьом квартиронаймачам на три місяці та одному – на два місяці, повідомили “Про все” у прес-службі міської ради.

Також, малозабезпеченим сім’ям безоплатно встановлять у квартирах прилади обліку води та замінять нагрівальні прилади. На встановлення лічильників та заміну нагрівальних приладів виділені кошти з міського бюджету. Малозабезпеченим сім’ям, що бажають встановити у своїй помешканнях прилади обліку води заявки слід подавати в управління ЖКГ міської ради, тел.: 52-58-33.

Крім того, виконком прийняв рішення надати дозволи на приватизацію ще 12-ти жилих приміщень у гуртожитках. Нагадаємо, що уже більш як 700 тернополян мають власне житло.

Тернопільська влада щось замишляє

У Тернополі не буде світла на вулицях Збаразькій, Шота Руставелі, Лучаківського та Монастирського