Валентин Хоптян привітав із 20-річчям Підволочиську школу-гімназію ім.І.Франка

Поділитися

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян, перебуваючи з робочою поїздкою у Підволочиському районі взяв участь у святкування 20-річчя від дня функціонування Підволочиської школи-гімназії ім.І.Франка.

Керівник області привітав педагогічний колектив та учнів з святом та зазначив, що гімназія є прикладом для інших навчальних закладів не лише району, але й області.

«Сьогодні хочу привітати усіх учнів та вчителів гімназії з 20-річчям від дня створення даного навчального закладу, — сказав Валентин Хоптян. – Ми знаємо, що у вашому закладі створені усі умови для повноцінного і досконалого навчання. Саме ваша гімназія є прикладом в області того освітнього закладу, де втілено сучасні наукові технології, щодо поліпшення навчального процесу».

Голова ОДА відзначив, що вже сьогодні на гімназію виділено 350 тисяч гривень з обласного бюджету для облаштування повного комплекту сучасного класу.

«Ваша гімназія є базовою щодо запровадження нових навчальних проектів, — наголосив Валентин Хоптян. – Тому сьогодні для цього навчального закладу буде виділено 350 тисяч гривень з обласного бюджету для придбання повного комплекту сучасного класу».

Наприкінці, голова ОДА зазначив, що реформування української освіти передбачає підвищення її конкурентоспроможності та інтеграцію в єдиний європейський освітній простір, повідомляє сайт ОДА.

«Нашій державі потрібна творча й ініціативна особистість, з новітнім мисленням, здатна до практичного застосування власних ідей, — сказав Валентин Хоптян. — На це буде спрямовано зусилля органів виконавчої влади області через відкриття в кожному районі «Шкіл майбутнього» та їх обладнання відповідно до вимог Державних стандартів освіти».

Директор гімназії Леся Папіровська щиро подякувала голові ОДА за постійну увагу та допомогу для закладу.

«Я хочу зауважити, що ми продовжуємо ваші хороші наміри щодо модернізації та сучасного оснащення гімназії, — сказала Леся Папіровська. – А від себе особисто і від всього педагогічного колективу хочу щиро подякувати за підтримку та допомогу, які ви надаєте постійно».

Довідка:

Підволочиська школа-гімназія ім. Івана Франка

вул. Патріарха Мстислава 54,

тел. (03543) 2-26-42

Директор — Папіровська Леся Теодозіїна

Гімназія гуманітарного спрямування, з поглибленим вивченням іноземних мов.

 

В Підволочиській гімназії імені Івана Франка відкрито «Клас Майбутнього», який дає можливіть гімназистам користуватися послугами сучасної універсальної комп’ютеризованої лабораторної станції «Nova5000», спеціально створеної для вивчення природничо-математичних наук в закладах освіти.

Спеціалізоване програмне забезпечення дозволяє здійснювати збір та обробку даних, презентацію результатів та підготовку звітів з використанням мультимедійних засобів. Широкі можливості використання з іншими пристроями, у тому числі з персональним комп’ютером та інтерактивною дошкою.

Комп’ютер дає можливість створювати персональні робочі таблиці та лабораторні звіти, наносити терміни та проектувати логічні карти, які наочно роз’яснюють різні поняття і визначають зв’язок між вивченими науковими термінами та засвоєною інформацією. Також, завдяки цій технічній новинці з’явилася можливість використовувати проводити синхронні лабораторні роботи, в ході яких забезпечуються можливості оперативної взаємодії робочого місця вчителя із робочими місцями учнів.

У Тернополі презентують «Щоденник фокса Міккі»

Чортківська районна рада відмовилася від так званих «червоних ганчірок»