З першого дня літа тернопільським бізнесменам – халява у центрі зайнятості

Поділитися

1 і 3 червня 2011 року в приміщенні Тернопільського міськрайонного центру зайнятості (304 каб.) для представників малого та середнього бізнесу ТзОВ «Територія Бізнесу» буде проводити тренінг-семінари за наступною тематикою:

1 червня 2011 року: «Якісне обслуговування клієнтів» (1000), «Діагностика персоналу» (1215).

3 червня 2011 року «Формування сучасного кадрового потенціалу» (1000), «Культура спілкування як запорука успішної адаптації персоналу компанії» (1215).

Участь у тренінгах безкоштовна.

Тернопільський міськрайонний центр зайнятості спільно із ТзОВ «Територія Бізнесу» (м. Львів) проводить професійні тренінгові навчання з метою підвищення рівня практичної освіти для створення корпоративної культури обслуговування клієнтів та відповідних стандартів якості. ТзОВ «Територія Бізнесу» є лідером на ринку тренінгових навчань Західної України. В активі компанії розроблено 220 авторських навчальних програм та методик, які реалізують 19 професійних бізнес-тренерів та консультантів. ТзОВ «Територія Бізнесу» вирізняється надійністю, конфіденційністю, здатністю надавати послуги швидко та якісно, чутливо реагувати на потреби клієнтів, за що неодноразово була відзначена: Сертифікат-подяка ЛНУ ім. І.Франка, відзнака Державної Служби Зайнятості, диплом «Обличчя міста 2009», подяка ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», ТВП «ІТК», ЗАТ СП «Теріхем-Луцьк» та ін.

Протягом двадцять сьомого-двадцять дев’ятого травня з причини дефекту електричної ізоляції в Тернополі аварійно вимкнулося дві підстанції

Пивна карта або подвійні стандарти свободівців