«Жінки Батьківщини» Тернопільщини провели акцію любові та милосердя

Поділитися

У неділю, 29 травня в приміщенні Тернопільської обласної філармонії пройшов благодійний концерт присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Захід відбувся за сприяння народного депутата України, голови Тернопільської обласної організації «ВО «Батьківщина» Василя Деревляного. Організатори: Тернопільська обласна і міська організації «ВО «Жінки Батьківщини».

Зібрані кошти з благодійних пожертв в сумі 6 300 гривень були передані батькам онкохворих дітей, які проходять лікування у гематологічному відділенні Тернопільської міської дитячої лікарні.

На фото: сріворганізатор акції, голова Тернопільської обласної організації “ВО “Жінки Батьківщини” Валентина Лобода вносить пожертву на лікування онкохворих дітей.

На фото: отець Орест, який благословив даний захід та закликав усіх бути повсякчас милосердними та жертовними.

На фото: вокальний ансамбль “Весняночка” дитячого садочка №10 виконали для присутніх “Молитву за Україну” та “Віночок пісень”.

На фото: Мазур Олеся під час виконання пісні “Черевички”.

На фото: дитячий хор “Веселі голоси”, школа м. Тернополя №5, керівник Зоряна Чех. Виконали музичні композиції: “Квітуча Україна”, “Мамин вальс”, “Донечка” та “Не давайте суму жити”.

На фото: учениця Тернопільської обласної школи мистецтв, лауреат Всеукраїнського фестивалю “Різдвяний зорепад” Діана Барилко “Кольорові сни”.

На фото: ансамбль “Дударики”, школа №5. Виконали музичну композицію “Українські марші”. Художній керівник Оксана Гарник.

На фото: учениця 8-класу школи №5 Андріана Гарматюк. Виконала музичну композицію “Волошкове дитинство”.

На фото: учениця 8 класу школи №5 Юлія Дитинник під час виконання пісні “Лялька”.

На фото: гурт “Музиченьки”. Виконали музичну композицію “Пісня про Олечку”.

На фото: учениця школи №24 Мар’яна Мазур під час декламування віршу “Молитва”.

На фото: молодша група ансамблю “Галичанка”, Тернопільська обласна школа мистецтв. Керівник Любов Волинець.

На фото: учні школи №5 з солісткою (по центру) Соломія Романів під час виконання пісні “Я так люблю”.

На фото: учні 1-класу школи №5, керівник Наталія Кенс, під час виконання фанк-аеробіки.

На фото: учениця 9-класу школи №5 Христина Болещук. Виконала дві пісні: “Любов шкільна” та “На землі ми живемо”.

На фото: співорганізатор благодійної акції, голова Тернопільської міської організації «ВО «Жінки Батьківщини» Наталя Пінь окремі слова подяки адресувала школярам та педагогічному колективу Тернопільської школи №5, яким напередодні концерту вдалося зібрати 2 100 гривень. А 4-В клас, згаданої школи, самостійно зібрав та передав на лікування хворих дітей 200 гривень. Також, пані Наталя подякувала всім глядачам та учасникам благодійного концерту, а окремо наймолодшим учасникам, вихованцям дитячого саду №10, зокрема методисту Марії Якимів, також, директорові школи №5 Петру Поврозник і ведучій концерту – Лесі Шеліхевич.

«Ми провели цю акцію милосердя, щоб повернути усмішку дітям, а заодно і їхнім батькам, укріпити віру та надію у видужання. Адже година за годиною, день за днем, місяць за місяцем ці діти виборюють своє право на життя, і ми просто зобов’язані їм допомогти у цій боротьбі».

Реагуючи на звернення народного депутата Василя Деревляного правоохоронні органи взялися за розслідування афер Щепановського

Завдяки народному депутатові Василеві Деревляному законні права дітей-чорнобильців будуть відстояні