4200 безробітних Тернопілля заробили цього року на громадських роботах 2,4 мільйони гривень

Поділитися

На виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 30.11.2010 № 959 «Про організацію проведення оплачуваних громадських робіт на підприємствах, в організаціях та установах Тернопільської області у 2011 році» обласною службою зайнятості здійснюються необхідні заходи щодо активізації таких робіт.

Як наслідок, цьогоріч до оплачуваних громадських робіт вже вдалося залучити 4233 особи зі статусом безробітного. Безробітні благоустроювали населені пункти і зони відпочинку, прибирали придорожні смуги, долучались до відновлення внутрішньогосподарських каналів та споруд на меліоративних системах, упорядковували меморіали, пам’ятники полеглим у Другій світовій війні, братські могили, відбудовували архітектурні пам’ятки, інформували населення про надання житлових субсидій за спрощеною процедурою тощо.

Цьогоріч на оплату праці безробітних, які брали участь в оплачуваних громадських роботах, використано понад 2,4 мільйона гривень, в тому числі 1 млн. 630 тис. грн. коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Обласна служба зайнятості тісно співпрацює з районними державними адміністраціями та філіями ДП «Тернопільський облавтодор». Базові центри зайнятості продовжують направляти безробітних на громадські роботи з утримання та ремонту автомобільних доріг згідно із замовленнями філій ДП «Тернопільський облавтодор» на червень цього року, повідомили “Про все” у  відділі організації надання послуг роботодавцямТернопільського обласного центру зайнятості

Тернопільський нардеп Славко Джоджик застерігає Україну від долі УНР

Google склав рейтинг українських вузів. Тернопільськими й “не пахне”