Банк «Львів» та IFC підписали угоду про співпрацю згідної якої навчатимуть ведення бізнесу підприємців Тернополя

Поділитися

9 червня представники банку «Львів» та Міжнародної фінансової корпорації (IFC), яка входить до Групи Світового банку, підписали угоду про співпрацю.

 

Керівник бізнес-лінії IFC Іван Іванов, звертаючись до журналістів з нагоди події, сказав: «Підписання угоди про співробітництво між IFC і банком «Львів» – це важливий крок у підтримці малого та середнього бізнесу в Україні. Ми запускаємо спільну навчальну програму для керівників підприємств цього сегменту економіки. Взявши участь у програмі, підприємці отримають практичний інструментарій з питань управління ризиками, скорочення витрат й оптимізації оборотного капіталу, побудови успішних стратегій ведення бізнесу. Все це допоможе їм швидше здолати наслідки кризи».

 

Голова правління банку Олександр Немой висловив надію, що реалізація проекту стане у пригоді багатьом представникам малого і середнього підприємництва, тим, хто у більшості країн світу складає основу середнього класу.

 

Для підприємців буде проведено 10 семінарів у Львові, Дрогобичі, Тернополі і Луцьку. У рамках програми IFC видала серію практичних посібників про методи скорочення затрат і оптимізації оборотного капіталу, про нові підходи до ведення бізнесу. Готується до друку посібник з управління ризиками на підприємствах малого та середнього бізнесу.

Роман НЕЧИПОРУК,

Національний прес-клуб «Українська перспектива»

19 червня у Тернополі відбудеться незвичайна виставка собак

Заступник губернатора Тернопільщини Микола Головач оприлюднив інформацію про фінансовий стан справ афериста Щепановського