Голова Тернопільської обласної ради не заробив навіть 100 тисяч гривень

Поділитися

 

На інформаційний запит «Про все» щодо доходів за 2010 рік голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда доволі оперативно дав відповідь. За що ми йому щиро вдячні.

Головний «свободівець» Тернопілля, а заодно й очільник найвищого самоврядного органу області, повідомив, що загальна сума доходу за 2010 рік становить 92 тисячі 818 гривень 23 копійки. До ції суми входить й матеріальна допомога – 12,5 тисяч гривень. Заробітна плата Олексія Петровича становить трошки більше 80 тисяч гривень на рік. Тобто, у місяць Олексій Кайда отримував у 2010 році менше 7 тисяч гривень. Цього року, за неофіційною інформацією, голова облради отримує 24 тисячі гривень на місяць. Але наскільки це відповідає дійсності, тернополяни можуть дізнатися лише з весни наступного року. Проте, можуть не дізнатися, якщо у Верховній Раді «організують» вибори.

До речі, члени сім’ї Олексія Петровича за весь минулий рік не заробили й 20 тисяч гривень.

У декларації підтвердились слова Олексія Петровича, що мешкає він у Львові.

Олексій Кайда має земельну ділянку на 1000 метрів квадратних і квартиру на 24 метри квадратних. Але й у членів сім’ї ( ймовірно, дружини – Оксани Степанівни) є також квартира. Більшого метражу – 32 кв. м.

Цікаво, що на утримання майна сім’я Олексія Кайди витратила лишень 2000 гривень.

Ще цікавіше з автомобілями. Виявляється, Олексій Петрович машин не має. Сірий «Мерседес», на якому часто можна було помітити очільника облради, на ньому не значиться. Зате члени сім’ї мають значно крутішу «Тойоту CAMRY». За які кошти придбана автівка – не вказується. Коштує така іномарка від 29 тисяч доларів до 54 тисяч з половиною.

 

 

А от на рахунках у банку кошти має лише Олексій Кайда. Правда, не багато – 11,4 тисяч гривень.

Керівник тернопільської освіти розповіла, що надумали робити у школах і садочках міста

Який пам’ятник Незалежності поставлять у Тернополі?