Київська міліція підтвердила, що захищає криміналітет

Поділитися

Дії столичної міліції під Печерським районним судом під час судилища над Тимошенко прямо вказують на байдужість до єдиного носія влади — українського народу.

В п’ятницю, 24 червня керівництво МВС виставило близько десяти автобусів із бійцями «Беркуту» на противагу опозиціонерам, які приїхали із Тернопільської області.

Прагнучи підійти ближче до будівлі суду тернополяни наткнулись на опір повністю екіпірованих міліціонерів.

Боротися із партійцями Батьківщини вийшли правоохоронці в шоломах, бронижелетах та наколінниках. На чолі бійців стояли «смотрящі» — російськомовні офіцери із званнями від підполковника і вище, які матюками підганяли своїх підлеглих до активніших дій.

Такі дії щодо мирного населення вчиняються виключно для залякування українців і припинення протестів антиукраїнській кримінальній владі.

Нажаль, сьогоднішня міліція не здатна розкривати злочини, ліквідувати корупцію, протидіяти злочинності, не допускати до найвищих державних посад громадян, які колись знімали шапки та годинники із людей.

Зате, представництва МВС під керівництвом Могильова здатні до смерті забивати молодих хлопців в слідчих ізоляторах, в особі інспекторів ДАІ розвивати хабарництво на дорогах, переслідувати незгідних із діями влади громадян, фабрикувати справи проти керівників опозиції та просто бити українців.

Правило діяльності міліції різко змінилось. Замість охороняти закон вони його сьогодні ігнорують

На Тернопільщині випав град

В оренду майданчик у Кременеці та пакгауз на станції Збараж