МТС перетворила телефони на телевізори, але тернопільських телеканалів там не транслюють

Поділитися

Можливо, воно й на краще, щоб не відбивати охоти в користувачів від новинки.

Оператор мобільного зв’язку «МТС Україна»  оголошує про запуск послуги «TV Box», яка дозволяє абонентам МТС переглядати більше сорока ТБ-каналів.

Де б в Україні не знаходилися абоненти МТС, вони можуть переглядати на екранах своїх мобільних телефонів більше 40 незалежних телеканалів (Eurosport 2 News, Спорт Плюс, MTV Dance, «РІА Новини», France 24, BBC World News і інші). ТБ-розваги, новинки кіно та актуальні новини будуть доступні після установки в телефоні програми «TV Box».

Для перегляду телебачення потрібно налаштувати вихід в інтернет для мобільного телефону – інше зробить додаток «TV Box». За 10-15 секунд додаток налаштується під доступну швидкість і забезпечить найкращу якість телемовлення.

До уваги абонентів величезний вибір: фільми і програми, створені і придбані спеціально для глядачів мобільного ТБ, короткометражне фестивальне кіно, анімація, гарячі новини, передачі про автомобілі, спорт і екстремальні розваги, життя зірок та багато іншого. Відео за вибором можна також завантажити в мобільний телефон.

 

Перегляд базових каналів – безкоштовний, абоненти платять тільки за використаний трафік. Окремі канали і відеоролики можуть бути платними – їх вартість вказана в інформації про канал або відеоролику в додатку «TV Box».

Додаток «TV Box» можна завантажити за прямим посиланням WAP.MTS.COM.UA/TVBOX через браузер мобільного телефону.

При користуванні порталом WAP.MTS.COM.UA оплачується WAP-трафік за тарифним планом абонента.

Зарваницька ініціатива

ЮНЕСКО дасть Тернопільській дитячій комунальній лікарні ліжка