Найвідоміший український письменник-мандрівник відвідає Тернопіль!

Поділитися

Там, де був Максим Кідрук, не був жоден український письменник. А якщо і був, то чомусь про це мовчить. Географія його подорожей за останні три роки охопила такі країни та краї, як Мексика, острів Пасхи, Еквадор, Перу, Чилі, Китай, Бразилія, Нова Зеландія… В останній Макс Кідрук захищав честь українських жінок, яких новозеландська радіостанція «TheRock FM» обізвала повіями (http://culture.unian.net/ukr/detail/191511).

За свою дебютну книгу мандрів «Мексиканські хроніки» Кідрук 2009 році став лауреатом конкурсу «Коронація слова», у 2010 – володарем другої премії конкурсу «Найкраща українська книга» від журналу «Кореспондент». Восени вийшов його двотомник “Подорож на Пуп Землі” про екзотичний і такий далекий острів Пасхи.

Пригоди і подорожі, щедро розбавлені дотепним гумором — це те, чого так не вистачало сучасній українській літературі. Письменник та мандрівник Макс Кідрук вирішив реанімувати жанр справжньої пригодницької літератури й після власне тревелогів написав цикл веселих історій про двох молодих українців – «Навіжені» («Навіжені в Мексиці» та «Навіжені в Перу»)

 

 

Дізнатися більше про книжки, подорожі, новозеландські пригоди та майбутні поїздки і твори ви зможете 15 червня о 18:00 в Книгарні «Є» міста Тернополя (вул. Валова, 7/9).

 

Сайт письменника http://www.kidruk.com/

 

Вхід вільний. Вихіж теж 😉

“Юрій Горліс-Горський” у Тернополі

Чи поведе Кайда біатлон туди, куди Надал вже більше трьох років веде хокей?