Нардеп з Тернопільщини клопочеться про… Кіровоградський драмтеатр

Поділитися

Вивчаючи роботу депутатів Верховної Ради від Тернопільщини, «Про все»  знайшла цікаву сторінку з діяльності колишнього голови Тернопільськкої облдержадміністрації , а нині народного депутата Івана Стойка. Виявляється, Іван Михайлович здійснив 35 запитів. Така вже робота наших нардепів: окрім того, що розробляти і приймати закони, писати запити. Доволі часто депутати таким чином рятують від незаконного тиску і переслідувань  влади чимало  людей. Тому не дивно, що найбільше писав Іван Михайлович Генеральному прокурору. Аж 57% запитів. У натуральних числах це – 20 запитів.

Свого часу він писав й на свого наступника –  щодо тиску та переслідування з боку голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрія Чижмаря та заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації Федора Шевчука по відношенню до начальника Головного управління охорони здоров’я Тернопільської області Володимира Курила

Найбільше ж “Про все” здивувало, що значна частина запитів нашого нардепа стосується не Тернопільської області.

Цікаво, що скаже тернопільська інтелігенція, дізнавшись про запит Івана Михайловича щодо  виділення коштів для капітального ремонту будівлі Кіровоградського академічного обласного музично-драматичного театру імені Марка Кропивницького?

І це при тому, що в Тернополі облдрамтеатр перебуває в жахливому стані!

При всі повазі до Івана Михайловича, але виникає питання, чому так мало запитів щодо Тернопільщини? Невже у нас менше проблем? Або служба сайту Верховної Ради не надає всю інформацію? У будь-якому випадку, чекаємо на відповідь Івана михайловича в блозі на “Про все”.

Чим займається тернопільський нардеп Орест Муц у Верховній Раді?

Як у Копичинцях відбувся випуск школи-гімназії