Попереджено порушення при здійсненні державних закупівель на Тернопільщині на суму 3 мільйони 720 тис. гривень

Поділитися

КРУ в Тернопільській області в лютому – березні поточного року проведено позапланову перевірку дотримання порядку проведення процедури закупівлі продуктів нафтопереробки у ДП «Тернопільський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» за період з 01.01.2010 р. по 25.02.2011 р. Перевіркою попереджено здійснення закупівель з порушенням законодавства на загальну суму 3720  тис. гривень.

Зокрема, порушуючи вимоги п. 61 Положення «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти», підприємство не відхилило пропозицію переможця торгів, що не відповідала кваліфікаційним вимогам, визначеним тендерною документацією, та відповідно до п.62 Положення не прийняло рішення про відміну процедури закупівлі.

У зв’язку з виявленими порушеннями КРУ в області надіслало вимогу Підприємству щодо розірвання договору, укладеного за наслідками проведеної з порушенням процедури закупівлі продуктів нафтопереробки інших, бітумів нафтових дорожніх матеріалів.

Підприємством виконана вимога КРУ в області та договір з переможцем торгів ТзОВ «Континент Нафто Трейд» на суму 3 млн. 720  тис. грн. розірвано, повідомили “Про все” у прес-службі КРУ в Тернопільській області

Любомир Гузар про єдиноапостольну українську церкву

Презентація книги Олександра Есаулова «Кіднепінг»