Розпорошення голосів на виборах – це сценарій «Янукович – forever»

Поділитися

Наступні парламентські вибори – вкрай важливий етап для того, щоб зупинити нинішню бульдозерну владу. В цьому переконаний голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

На його переконання, стратегія влади сьогодні проста як валянок – у наступному парламенті отримати 300 голосів.

«З їх допомогою вони хочуть змінити Конституцію, щоб більше виборів президента в країні не було. Главу держави обиратимуть у парламенті. Це – сценарій «Янукович – forever», – розповів народний депутат журналістам у Луцьку.

Таким чином, стратегія тих, хто з таким сценарієм не згоден, за словами Гриценка, повинна мати два найголовніші завдання.

«Завдання мінімум – не допустити 300 голосів від влади у парламенті. Завдання максимум – на наступних парламентських виборах отримати більшість», – зазначив голова «Громадянської позиції».

Для того, на думку народного депутата, треба вже зараз максимально координувати дії всіх опозиційних сил – і парламентських, і позапарламентських, – долучати нових людей, яким довірятимуть.

«Далі, оскільки ми вже знаємо, що у виборах не будуть брати участь блоки політичних партій, треба об’єднати опозиційні партії бажано в одну, якщо не вийде – у дві. Бо розпорошення голосів – це знову сценарій «Янукович – forever», – наголосив Гриценко.

Він також відмітив, що очолювана ним партія «Громадянська позиція» голова до такого об’єднання, на що й рішенням Ради Партії надала Гриценкові відповідний мандат.

«Всюди, де буваю в регіонах, я зустрічаюся з представниками опозиційних сил. Запрошую всіх – від ВО «Свободи» до «Фронту Змін», аби починати процес об’єднання і координації зусиль на місцях», – підкреслив голова «Громадянської позиції».

Чому в ресторані “Хутір” не було світла?

Foto.te.ua – за такою короткою адресою в мереж і дислокується провідна тернопільська спільнота фотолюбителів під назвою «Галицький фотоклуб»