Що робити пайовикам Щепановського? Порада фахівця з будівельної галузі

Поділитися

–          На жаль деякі недобросовісні забудівники створюють негативний імідж будівельній галузі та іншим будівельним компаніям нашого краю.

У даній ситуації власникам недобудованих будинків необхідно створювати Товариство забудівників, щоб якимось чином застрахувати своє майно.

А далі існує два шляхи розвитку подій: якщо «Будівельник» віддає добровільно незавершені споруди, то депутати міської ради готові закріпляти за Товариством  земельні ділянки. До речі, три ділянки вже закріплені за такими Товариствами на останній сесії міської ради. І після цього власникам треба шукати можливості добудови своїх житлових будинків, заключаючи договір з будівельними компаніями, яким довіряють і які позитивно зарекомендували себе на ринку будівництва.

Таким чином власники недобудованих квартир збережуть те, що вже побудоване, і ці будови не попадуть під ліквідацію та реалізацію ліквідаторами по схемі банкрутства. В інакшому випадку ситуація може закінчитися невтішно…

Проте, якщо фірма не віддасть добровільно незавершене будівництво, слід звертатися до суду і через майнові права забрати це будівництво на Товариство забудівників

Тернопільські бютівці вважають, що обласна влада на чолі з Хоптяном продовжує покривати афериста Щепановського

Керівник тернопільської освіти розповіла, що надумали робити у школах і садочках міста