У Тернополі продовжується повна «Свобода» в управлінні містом

Поділитися

Цю вольницю вже критикують чимало політиків – від регіоналів до колишніх союзників Надала на виборах (маємо на увазі ПП «Громадянську позицію» і Петра Ландяка).

Тільки за останній місць Тернопіль пережив чимало: колапс з маршрутками та пільговиками, близько 300 рішень міської ради прийнято по роздачі землі в «оренду», ледь врятувалась від розформування школа гірськолижного спорту «Екстрім», громада Тернополя відбила посягання влади на Калиновий бескид, з якого хотіли зробити дорогу до супермаркету, готується приватизація комунального підприємства «Міськшляхрембуд» та багато іншого, пише фактично невідомий у Тернополі http://opozicioner.blogspot.com/

Керівництво Тернополя формує своїми діями непривабливе враження, що це збіговисько не професіоналів, які прийшли в місто на короткий термін для того, щоб його обдерти до нитки.

На нашу думку,  «результати роботи» не дають змоги протриматись навіть року!!!

Вождь партії «Свобода» Олег Тягнибок ставить конкретну задачу – мати перед парламентськими виборами сильний адміністративний ресурс в Тернополі. Він має забезпечити фінансування передвиборчої кампанії та згальноміську мобілізацію прихильників на виборах!

Саме тому «Свобода» спробує реабілітуватись – знімаються київськими політтехнологами ролики, в яких Тернопіль, під керівництвом Сергія Надала, найкраще місто в Україні! За неофіційною інформацією, мер останні тижні не сидить на Листопадовій – постійно зустрічається з людьми і переконує, що все добре і місто йде впевненою ходою в світле майбутнє!

Сергій Віталійович намагається особисто вирішити проблеми, які з успіхом створюють його підлеглі. На думку місцевих політтехнологів, саме так  створюється імідж «доброго царя».

 

Але ці всі кроки не допомагають і на сцену політичних дій виходить «важка артилерія» – зі Львова 19 червня на громадські слухання приїде лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок! Надал і компанія сподівається, що до цього політика в тернополян ще є довіра і вони почують його і повірять в те, що Тернопіль йде в правильному напрямку.

Як відомо, слухання присвячені стратегічному розвитку міста.  Вони відбудуться в ПК «Березіль» 19 червня о 15.00.

 

Думаючі тернополяни мають гарну можливсть спитати не тільки за всі прорахунки  влади Тернополя, але й продемонструвати львівському гостю, що в партії «справжніх патріотів» потрібно щось змінювати…

У Зашкові відбудеться патріотичний фест присвячений Коновальцю

Користувачі Google витратили 10 млн годин на логотип