Найвища воля – перемога

Поділитися

У мальовничій оазі навчально-оздоровчого комплексу «Червона Калина» Тернопільського медичного університету ім. І.Я. Горбачевського, що в селищі Дружба Теребовлянського району, 2 липня 2011 року відбулася IV обласна Спартакіада працівників контрольно-ревізійного управління Тернопільської області, що була приурочена 20-річчю Незалежності України. У ній взяли участь 150 учасників з усіх районів та міста Тернополя. Змагання проходили з 8 видів спорту, а саме: з міні футболу, волейболу, дартсу, легкої атлетики, армспорту, шахів, шашок, настільного тенісу.

Організатори змагань  – оргкомітет та профспілкова організація КРУ.

Спартакіада стала для працівників Служби своєрідною ареною, на якій вони ще раз довели, що для людини немає нічого неможливого, що воля до перемоги – найвища її мета.

Того дня на святі сили і краси з результатами не забарилися. Цілковитим переможцем з міні-футболу стала команда працівників апарату управління. І цілком заслужено перемогли. А збірна районних КРВ виборола першість у змаганнях на волейбольній площадці.

Легкоатлетичні переможці : серед чоловіків – Сергій Чарнош, головний спеціаліст з комп`ютеризації сектору інформаційних технологій, а серед жінок – Тетяна Владика, секретар-друкарка КРВ в Борщівському районі.

На турнірі з шахів – древньої королівської гри – маємо володаря «мозкових» змагань – головного державного аудитора Володимира Смакоуса, з шашок – Марію Бачинську, завідувача сектору інформаційних технологій.

В елітному виді спорту, яким вважають настільний теніс, найспритнішими виявились провідний контролер-ревізор відділу інспектування органів державної влади Тарас Строцень (з поміж чоловіків) та провідний спеціаліст-бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності ОблКРУ Оксана Паламар (серед жінок).

Наймасовішим видом змагань став дартс. Всі призові місця посіли працівники КРВ в Кременецькому районі.

Олімпійський принцип – головне не перемога, а участь – був актуальним і цього разу. Найактивнішим відділом, як засвідчили судді, був відділ інспектування органів державної влади, кращим спортсменом став згаданий уже Тарас Строцень.

Усім їм, а також переможцям Спартакіади в інших видах спорту –начальник КРУ Іван Панцьо вручив золоті, срібні і бронзові медалі, Почесні грамоти та інші відзнаки і закликав показати ще вищі досягнення на наступній, V  облспартакіаді контрольно-ревізійної служби в області.

 

Прес-служба КРУ в Тернопільській області

Відбулася піша проща молоді Зборівського деканату до Зарваниці

Де у Тернополі можна купити хороші квартири?