Автопробіг на підтримку Юлії Тимошенко розпочався у Тернополі

Поділитися

Паралельно у трьох обласних центрах України: Тернополі, Львові та Івано-Франківську сьогодні, 18 серпня відбувся автопробіг в рамках акції проти політичних репресій в країні. Організаторами акції виступили голови трьох обласних організацій партії «ВО «Батьківщина» Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської областей.
За словами голови ТОО «ВО «Батьківщина» Василя Деревляного, автопробіг автошляхами області є черговим демонстративним протестним заходом у боротьбі з авторитарним режимом Януковича.
«Автомобілів з прапорами й агітацією сьогодні рухаються вулицями Тернополя. У п’ятницю – релігійне свято. Від суботи до середи кортежі курсуватимуть через населені пункти краю. Розроблено 5 маршрутів. Водії роздаватимуть людям інформаційні матеріали», – зазначив Василь Деревляний.
Також народний депутат висловив сподівання, що дану акцію підтримають інші області України.
Під час руху кортежу лунає заклик до тернополян та жителів області з наступним змістом:
«Вставай, український народе!
Режим Януковича перетворює нашу державу на Московську колонію. Влада прагне зламати свідомість українців для того, щоб і надалі наживатись на нелегкій праці наших громадян. Вже завтра українці знову можуть стати кріпаками. Сьогодні вони кинули за грати Юлію Тимошенко та інших політв’язнів за те, що ті наважились протистояти владі. Завтра дійде черга до кожного з нас.
Досить мовчки спостерігати! Заяви про свій протест диктатурі!»

Мультфільм хорошого настрою з філософським підтекстом

Равнєніє на трибуну