Бютівцям потрібно захищати свого лідера протестами, а не перейменуванням вулиць

Поділитися

Голова фракції ВО “Свобода” в Луцькій міській раді Святослав Боруцький під час другого пленарного засідання Луцької міської ради 29 серпня в ході обговорення рішення “Про перейменування вулиць міста” висловив позицію свободівців із цього питання, повідомили “Про все” у прес-службі Волинської обласної організації ВО “Свобода” 

Зокрема, він зазначив, що минулого разу під час першого пленарного засідання 13-ої сесії Луцької міськради 17 серпня “Свобода” підтримала ініціативу про перейменування вулиць обласного центру, в тому числі про перейменування вулиці Лазо на вулицю Юлії Тимошенко. Це було зроблено з метою привернути увагу суспільства до політичних репресій та порушень судового процесу при розгляді справи екс-прем’єра. Однак, ВО “Свобода” вважає, що захищати одного з лідерів опозиції потрібно іншими методами.

Святослав Боруцький закликав членів фракції БЮТ захищати свого лідера активними протестами у Києві під стінами Печерського суду, а не такими рішеннями. Також він запропонував скликати позачергову сесію Луцької міської ради, щоб висловити чітку позицію з приводу політичних переслідувань, які здійснює режим Януковича.

 

Також свободівець відповів на провокативну репліку депутата від “Фронту Змін” Миколи Дендіберіна, якого обурювало виділення коштів на пам’ятник Степану Бандері в обласному центрі Волині. Святослав Боруцький наголосив, що 150 тисяч гривень – це не ціна національної пам’яті.

У Тернополі націоналісти готують пікетування виступу Тіматі. І не тільки

Тарас Хомут з Бучача може з упору лежачи зробити 1700 віджимань, але шукає спонсора на 3 тисячі гривень для реєстрації рекорду