До чемпіонату Європи з водно-моторного спорту у Тернополі не встигли нормально підготуватись

Поділитися

За два місяці до початку чемпіонату, на презентаційній прес-конференції,  майже ніхто не вірив численним обіцянкам влади якнайкраще підготувати місто для гостей з Європи. Так воно й сталося. Не будемо говорити про все місто, бо зрозуміло, що влада коштів не має. Не жартуватимемо й про очистку ставка, де ледь не втопився мініекскаватор.

Проте, влада мусіла  нормально підготувати набережну, де глядачі будуть спостерігати за основним дійством свята. Чого лишень вартий залізний паркан навколо ставу, який як-небудь пофарбували не зачистивши навіть від старої фарби. Про пивні намети говорити не будемо. Ну не уявляє міська влада свята без алкоголю! Хоч і рішення не так давно приймали про заборону продажу в парках алкоголю саме за ініціативи «свободівців». Але найбільше здивувало нас те, що Сергій Надал і його команда не підготували родзинку набережної – Надставну церкву 16 століття.  З будівлею храму все гаразд. Але сходи до цієї знакової споруди, яку показуватимуть на сотні країн світу, так і залишились в аварійному стані. Щоб туристи і  вболівальники з телеекрані не споглядали цього жахіття,  їх просто загородили дерев’яним парканом.  Таке «більмо» демонструватимуть усьому світу! Хоча кілька днів тому, один з депутатів-свободівців відремонтував значно складнішу конструкцію сходів в іншому парку. Ще й дерев’яний підвізний міст оновив. Невже не могли однопартійці скоординувати спільних зусиль?!

Вересень буде теплий, жовтень прийде з дощами, а в листопаді вже слід очікувати морози та сніг. Бабиного літа, за інформацією народних синоптиків, не буде

Мітинг Комітету опору диктатурі “За гідність і права!” в Тернополі.