До Євро-2012 на Тернопільщині готують навіть ресторани

Поділитися

З метою вдосконалення надання послуг з тимчасового розміщення (проживання)  та послуг ресторанного господарства, а також для належного приймання учасників, гостей і туристів чемпіонату «ЄВРО-2012»  планується проведення заходів з метою приведення згаданих послуг до Європейських вимог.

Одним з таких заходів є проведення сертифікації послуг, що надаються суб’єктами господарювання різних форм власності.

Послуги з тимчасового розміщення  (розміщення) входять до “Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні”, затвердженого Наказом Держспоживстандарту України  від 01 лютого 2005 року за № 28 та зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 04 травня 2005 року за № 466/10746.

Надання вказаних послуг без сертифікатів відповідності призводить до порушення ст. 21 Закону України “Про захист прав споживачів” щодо прав споживачів на одержання послуг належної якості.

Роботи  по  сертифікації послуг з тимчасового розміщення (проживання) та послуг ресторанного господарства здійснює орган сертифікації ДП “Тернопільстандартметрологія”.

Досвідчені фахівці ДП “Тернопільстандартметрологія” надають консультації працівникам вищевказаних закладів з метою підготовки до проведення сертифікації та допомогу в підготовці документів.

Детальну інформацію із зазначених питань можна отримати за адресою:

м. Тернопіль, вул. Оболоня, 4, кім.  602, тел. (0352) 52-64-12.

Київстар заблокував продаж «красивих» номерів

Податківці Тернопілля виявили підприємця, який виплатив 106 тис. грн. заробітної плати в «конверті»