Кращий тракторист Тернопілля може отримати 50 тисяч гривень!

Поділитися

Оператор мобільного зв’язку «МТС України» виступить партнером III Міжнародних Тракторних змагань «Трак Прохват 2011», які проходитимуть в Криму. 3 вересня в міжнародних тракторних змаганнях «Трак Прохват» зійдуться 40 кращих механізаторів сільськогосподарських і промислових підприємств України та Росії. Цього року змагання будуть проходити за підтримки Ради Міністрів АР Крим, Сімферопольської районної державної адміністрації, а також компанії «МТС Україна».

 

Учасники змагатимуться на кримському автодромі «Бомба» в с. Трудове, в балці Тубай (4-й км траси Сімферополь – Феодосія). Ареною стане кільцева траса шириною 10 і протяжністю 1000 метрів, з природними, штучними та водними перешкодами. У якості «робочих конячок» виступлять вітчизняні моделі легендарних МТЗ, ЮМЗ і Т-40. А спостерігати за дійством будуть понад 10 тис. глядачів.

 

Переможець змагань отримає 50 тис. грн., кубок, диплом і звання «Кращий тракторист Україна 2011». За друге й третє місце будуть вручені кубки, дипломи, а також 25 тис. і 10 тис. грн. відповідно.

 

Про міжнародні змагання «Трак Прохват»

Гонки «Трак Прохват» – щорічне змагання працівників сільського господарства, в якому беруть участь механізатори, працівники сільськогосподарських і промислових підприємств України (АР Крим), Краснодарського краю та Ростовської області (Росія).

 

Ідея створення тракторних гонок «Трак Прохват» виникла у організаторів після відвідин «Бізон-Трек-Шоу» в Росії. Тракторні гонки «Трак Прохват» були створені з такою метою:

 

  • розвиток ділових відносин між підприємствами різних господарських галузей;
  • підвищення престижності сільської праці;
  • популяризація професії тракторист-механік;
  • залучення молодих кадрів в агропромисловий комплекс України.

 

I Всеукраїнські тракторні гонки «Трак Прохват» відбулися 5 вересня 2009 року. А вже з 2010 року гонки отримали формат міжнародних – 4 вересня 2010 року пройшли II Міжнародні Тракторні змагання.

 

Додаткова інформація про захід доступна на сайті www.bomba.crimea.ua

Livejournal збільшив ціни на рекламу в Україні

Пенсіонерів-чорнобильців Чорткова та Заліщик вкотре обманули