Молодики, які розмалювали стіни будинків Тернополя, будуть покарані

Поділитися

Молоді особи пошкодили стіну АртГалереї та магазину на вул. Сагайдачного вранці 24 серпня. У цей день в АртГалереї проходив проміжний етап конкурсу на визначення кращого проекту пам’ятника Незалежності у Тернополі. На заході був присутній і міський голова Сергій Надал.

«Ми живемо в правовій державі і люди, які чинять такі речі, до того ж в державне свято, відповідатимуть за це. Припускаю, що це могло бути політичне замовлення, але не розумію тих, хто нищить красу архітектури нашого міста виходячи з політичних міркувань. Ми всі живемо у Тернополі та разом повинні дбати про наше місто», – зазначив міський голова Сергій Надал.

У той же день о 3 год. 45 хв. на зупинці Кооперативний технікум по вулиці Руській були затримані двоє тернополян, які розмальовували чорним маркером будівлі по вул. Руській. Затримані – Рудяк Остап Орестович 1992 р. н. (проживає на вул.. Куліша 10/185) та Клімов Вадим Васильович 1993 р. н. (проживає на вул. Глінки 29/11). Проти чоловіків склали протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 152 КУпАП (Порушення правил благоустрою території міст та інших населених пунктів), а також за ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство). Дані протоколи надіслали до Тернопільського міськрайонного суду та до адміністративної комісії при Тернопільській міській раді. Міська рада звернулася до суду з клопотанням визначити для порушників покарання обмеження волі терміном на 15 діб.

Чемпіонат Європи з водно-моторного спорту відкрито

Особливості тернопільського Чемпіонату Європи з водно-моторного спорту