Підтримай тернополянок у національному конкурсі

Поділитися

Смс-голосування за Першу Леді загальнонаціонального конкурсу краси особистості розпочалось!

Не пропусти можливість віддати свій голос за найчарівнішу учасницю.

Півфінал унікального конкурсу краси особистості буде проведено в рамках фіналу Студреспубліки-2011. Регіональні етапи вже позаду, ми чекаємо на найцікавіше.

Переможниці регіональних етапів з усієї країни приїдуть до Криму , щоб змагатися за титул «Перша Леді Студреспубліки», який підтверджує не тільки зовнішню красу, але й внутрішнє наповнення .

Переможницею може стати тільки дівчина з гострим розумом та щирим серцем. Саме тому зараз дівчата займаються підготовкою власних соціальних проектів, з метою підтримки соціально-незахищенних верств населення.

Голосування буде припинено під час фіналу Студреспубліки. Судді зафіксують ці резільтати, які матимуть силу половини слова журі!

Роздивляйся дівчат тут http://www.studrespublika.com/festival/mis11.php і мерщій хапайся за мобільний строчити смс.

Надсилай повідомлення на короткий номер 4444 з власним кодом учасниці (First X – де X – це номер учасниці). Можливо саме твій голос допоможе обрати справжню Першу Леді!

Хочеш зробити подарунок Януковичу на День незалежності? То проігноруй пропозицію Комітету опору

На безробітних Тернополя витратили понад 10 млн. гривень на допомогу, 320 тисяч – на оплачувані громадські роботи і для організації бізнесу 333 тисячі