Погода в Тернополі та Тернопільській області на четвер, 1 вересня

Поділитися

У четвер в Тернопільській області очікується переважно ясна погода. У Тернополі, Бережанах, Борщові, Бучачі, Збаражі, Кременці, Підгайцях, Шумську опадів не передбачається протягом усього дня. Температура повітря вночі +12…+17, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +23 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. До кінця тижня очікується мінлива хмарність, місцями можливі дощі.

Погода в Україні на четвер, 1 вересня.

З першим днем календарної осені в Україні збережеться спекотна погода. Вночі +13…+19 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +26…+32. Практично на всій території без опадів. Тільки місцями у східних і західних областях – короткочасні дощі. Вітер східний та північно-східний, 5-10 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У Чернігівській області місцями пройде невеликий дощ. Вночі повітря прогріється до +18 градусів, удень – до +23. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У південних областях буде хмарно з проясненнями, на більшій частині регіону опадів не прогнозується. Вночі очікується підвищення температури до +20 градусів, удень – до +26…+31. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність, на всій території півострова – без опадів. Вночі температура повітря складе +20 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від +27 до +32 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У східних областях хмарно з проясненнями, переважно без опадів. У Донецькій області пройдуть короткочасні дощі. Вночі +17…+19 градусів, денна температура повітря складе +25…+28. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

 

У західних областях очікується мінлива хмарність, місцями можливі дощі. Температура повітря підвищиться вночі до +9…+14 градусів, удень – до +21…+25.Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах збережеться хмарна погода з проясненнями, опадів не передбачається. Температура повітря вночі від +11 до +14, вдень до +24 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність, переважно без опадів. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15…+17 градусів, удень – від +24 до +26. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Сергій Надал 1 вересня піде до школи №12 – Християнського колегіуму ім. Й. Сліпого

До мера Тернополя завтра завітають правоохоронці