Спеціалісти Тернопільського міськрайонного центру зайнятості провели міні-ярмарок вакансій на замовлення торгової компанії ТОВ „Офіс-Центр”

Поділитися

Це товариство планує найближчим часом відкрити у Тернополі магазин канцелярських товарів. Отож, роботодавець заявив вакансії  менеджера активних продажів, продавця-консультанта, оператора, касира та контролера-охоронця.

Перед безробітними тернополянами виступила представник роботодавця Олена Ролдугіна, яка розповіла присутнім про характер, умови та оплату праці в товаристві. З тими, хто зацікавився працевлаштуванням у ТОВ «Офіс-Центр», було проведено індивідуальні співбесіди.

Відібрані представником товариства кандидати пройшли в міськрайцентрі зайнятості тестування на перевірку кваліфікації, ділових якостей. Було протестовано 18 безробітних. Застосовувались такі методики: дослідження уваги та пам’яті, багатофакторний особистісний опитувальник Кеттела, визначення рівня розвитку вербального інтелекту та соціоніка.

В результаті 6 особам зі статусом безробітного запропоновано постійні місця праці в «Офіс-Центрі».

Фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості продовжать цикл міні-ярмарків на замовлення цієї торгової компанії з комплектації її менеджерами з активних продажів та операторами. З керівництвом товариства досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці в питаннях організації стажування, навчання та перенавчання претендентів на вакансії та вільні робочі місця.

Вдалий старт українських студентів на ХХVI Всесвітній літній Універсіаді!

Коли тернопільське телебачення покаже “чорний піар2 на Юлію Тимошенко?