У Кременці відбудеться VII- й Міжнародний літературно-мистецький форум «Діалог двох культур – 2011»

Поділитися

Як повідомили “Про все” у Кременецькій районній раді, 4-6 вересня 2011 року в місті Кременці в обласному літературно-меморіальному музеї Юліуша Словацького відбудеться VII-мий міжнародний літературно-мистецький форум  «Діалог двох культур».

В програмі форуму:

4 вересня

9.00. год. меса в костелі Святого Станіслава м. Кременець.

-відкриття VII-ого Міжнародного літературно-мистецького форуму «Діалог двох культур — 2011»

-круглий стіл:

-«Визначальна роль Духовності, Освіти і Культури у відповідях на виклики третього тисячоліття. Потреба проведення щорічного міжнародного форуму з цієї проблематики. Перетворення Кременця — міста «Короля –Духа» в культурологічний Давос».

-«Вшанування пам’яті короля Данила (Галицького). Його постать в європейській історії, культурі. Слід короля Данила у житті Кременця. Питання пошуку його могили, встановлення місця поховання у м. Хелм (РП) і перезахоронення в Україні — в м. Кременці;

 

5-6 вересня

-конференції: «Культура і наука — міст, що єднає український та польський народи», «Романтизм польський та український», «Кременець земля Волинська та Галицька»; — презентації видань та виставок, культурно-мистецька програма; — закриття  VII-ого Міжнародного літературно-мистецького форуму «Діалог двох культур — 2011»

Хлібороби відсвяткували обжинки «Святом вишиванки»

Livejournal збільшив ціни на рекламу в Україні