У Тернополі теплохід «Герой Танцоров» зупинятиметься і біля ресторану «Хутір»

Поділитися


Починаючи з 25 серпня теплохід Герой Танцоров зупинятиметься по вимозі пасажирів на причалі «Ресторан Хутір». Про це повідомили в адміністрації КП «Тернопільелектротранс», на балансі якого перебуває теплохід.

За словами очільників підприємства, пасажири, які побажають зійти на берег на причалі «Ресторан Хутір» всього на всього мають перед початком поїздки попередити про свій намір матросів теплоходу «Герой Танцоров» (теплохід «Капітан Парій» такої змоги поки немає – авт.), які власне донесуть цю інформацію до капітана плав судна. При цьому за зупинку теплохода пасажирам додатково не доведеться доплачувати.

Відновлення роботи причалу «Ресторан “Хутір» – це ще один крок у напрямку повернення до експлуатації всіх причалів, які свого часу функціонували на Тернопільському ставі. Нагадаємо, що минулого року реконструйовано центральний причал біля «Старого замку», що в парку Т. Шевченка,  цьогоріч – відновлено причал «Ресторан “Хутір», а в 2012 році за планом КП «Тернопільелектротранс» запустити причал «Дальній пляж», який дозволить  відпочивальникам швидко і зручно дістатися в одну з небагатьох санкціонованих водних зон відпочинку нашого міста.

У Тернополі відбувся святковий концерт до Дня Незалежності

У Зборові – нова настоятелька