Біля Тернополя продається фешенебельний будинок за 420 тисяч доларів!

Поділитися

Будинок розташований в тихому місці. Вулиця з якісним благоустроєм, заасфальтована, освітлена, забудована будинками сучасного проекту.

Має таке планування:

  • цокольний поверх – (площа 107,8 кв.м) – хол, котельня, кладова, пральня, туалет, кімната для SPA процедур (є басейн 3,70*2,20м, глибиною 1,50м, душова, сауна електрична фінська суха – натуральне дерево липа);
  • 1 поверх (площа 147,4 кв.м) –хол, кухня-їдальня, кабінет, затишна вітальня з діючим каміном і з виходом на терасу, гостьовий туалет, гараж;
  • мансардний поверх (площа 123,8 кв.м) – 3 спальні – просторі та світлі, в одній зі спалень є гардеробна кімната і балкон, ванна кімната з джакузі, зимовий сад.

У будинку зроблений сучасний ремонт. Внутрішні двері – натуральне дерево граб, стіни – пофарбовані фінською миючою фарбою, сходи – натуральне дерево дуб, підлога – буковий паркет, керамічна плитка. Підігрів підлоги у кімнаті для SPA процедур, пральні, в кухні-їдальні, ванній кімнаті та в гостьовому туалеті.
Продається частково з меблями: шафа-купе в холі, кухонна робоча частина (+ газова плита і миюча машинка фірми «Bosch»), робочий комп’ютерний стіл і книжкова шафа в кабінеті, м’яка частина у вітальні.

Детальніше – тут.

На скільки є небезпечними мобільні телефони, мікрохвильовки і ноутбуки?

Хабар за висновок експертизи про склад для біодобавок