Центр зайнятості провів міні-ярмарок вакансій на замовлення приватного підприємця Володимира Фендича, який контролює Кременецький хлібзавод

Поділитися

Йому потрібні 3 продавці продовольчих товарів та прибиральниця. З цим підприємцем РЦЗ співпрацює ще з березня 2000 року. Пан Володимир здійснює торгівлю будівельними, промисловими та продовольчими товарами. У його власності ціла мережа магазинів в містах Кременець та Почаїв, у Шумському, Лановецькому та Збаразькому районах. Ритмічну роботу закладів торгівлі забезпечують фасувальний та автотранспортний цехи підприємця. У 2001 році В. Фендич став власником збанкрутілого ВАТ «Кременецький хлібзавод», яке вже не випускало продукції і знаходилось в занедбаному стані, нагадуючи суцільні руїни. Володимир Васильович оновив дах приміщення, встановив нові енергоекономічні газові печі німецького виробництва, облицював плиткою пекарський цех, надавши йому привабливий, естетичний вигляд.

Під час вересневого міні-ярмарку вакансій приватний підприємець ознайомив присутніх з умовами роботи, рівнем оплати праці, відповів на запитання, провів співбесіди з кожним із учасників заходу. В результаті було визначено 4 претенденти з числа безробітних, яким спеціалісти райцентру зайнятості видали направлення на роботу до Володимира Фендича.

Зауважимо, що тільки з початку цього року завдяки тісній співпраці підприємця зі службою зайнятості вдалося забезпечити роботою 30 безробітних.

 

Невтішні результати сесії Тернопільської облради

Іноземців просять пред’являти гроші при в’їзді до України