Глюк’Oza народила другу доньку

Поділитися

25-річна російська поп-співачка Глюк’Oza (Наталія Чистякова-Іонова) стала мамою вдруге.

Артистка народила дівчинку в одній з елітних клінік Іспанії 8 вересня.

“Мені було зовсім не страшно народжувати. Коли вперше побачила її (дочку – ред.), розплакалася від щастя”, – розповіла Глюкоза.

Співачці довелося важко під час другої вагітності. Вона страждала від токсикозу і перепадів тиску, проте дитина народилася в строк – вагою 3,03 кілограма і зростом 49 сантиметрів.

“Очікуючи першу доньку Ліду (зараз їй 4 роки – ред.), я ходила в звичайну лікарню, а пологи у мене приймав простий черговий лікар, до якого мене привезла швидка. Тепер у мене є свій лікар. Я можу зателефонувати йому в будь-який час дня і ночі. Все набагато комфортніше”, – поділилася Глюк’Oza.

Маленьку назвали Вірою в честь бабусі чоловіка Глюк’Ozи Олександра Чистякова. Як розповіла співачка, вони з чоловіком ім’я підібрали давно.

Нагадаємо, в 2006 році Глюк’Ozа вийшла заміж за топ-менеджера РАЕ “ЄЕС Росії” Олександра Чистякова.

Вони познайомилися в літаку, коли летіли на концерт співачки в Чечню.

“Він цей концерт організовував … Я не можу сказати, що Саша мій найсуворіший критик. Критик – це скоріше мій продюсер. А Саша все-таки закоханий чоловік”, – усміхається зірка.

Чоловік старше Наталії на 13 років, але така різниця у віці її не бентежить.

“Я не та людина, яку можна замкнути в золотій клітці. Відразу розставила всі крапки над “І”. Сказала: “Не намагайся мене переробити, це неможливо. Або приймай мене такою, яка я є, або нам не по дорозі”. Ми з чоловіком як два партнери. Я вважаю, що це добре: такий шлюб може бути і довгим, і щасливим”, – переконана Глюк’Oza.

До речі, Саша – син Олександра Чистякова від першого шлюбу – теж живе разом з ними.

Life News

Настала осінь. На Тернопільщині “зачухались” щодо опалення клубів

У Тернополі відкрився супермаркет «Новус Україна»