Губернатор Тернопільщини взявся за автобусні зупинки. Але телевізорів там встановлювати не будуть

Поділитися

На особистому контролі в голови обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна перебуває низка завдань та доручень, даних ним під час робочих нарад.

Так, районними державними адміністраціями, виконавчими комітетами міських, сільських, селищних рад та Службою автомобільних доріг в області проведено роботу щодо приведення у відповідність автобусних зупинок області.

Зокрема, проведено ремонт 613 павільйонів (навісів) (96% від потреби) та встановлено 384 знаків “Місце зупинки автобуса” (61%), 717 таблиць розкладів руху (61%), 513 лав (71%), 626 урн (68%). Середній відсоток виконання завдань по районах області становить 72%.

Найкраще спрацювали такі райони: Бережанський (виконав поставленні завдання на 100%), Монастириський (середній відсоток виконання завдань склав 99%), Борщівський (95%), Підгаєцький (95%) та Зборівський (93%). Низьким є виконання запланованих робіт у Гусятинському районі (37%), Козівському (43%) та Збаразькому (51%).

На даний час виготовлено і встановлено на автостанціях області, 87 стояків з поновленими розкладами відправлення автобусів, облаштовано та відремонтовано 175 лавок на платформах та в приміщеннях автостанцій, повідомляє сайт ОДА.

Тернопільські борці здобули шість призових місць на Міжнародному турнірі з греко-римської боротьби

Тернопільська інтернет-газета “Про все” проводить набір журналістів-блогерів