Мер Тернополя живе у палаці, а Тягнибок облаштував у підвалі “Криївку”

Поділитися

Чиновники, політики і бізнесмени Західної України зазвичай крім міських квартир мають маєтки в передмісті і в Карпатах.

У столиці Галичини найкрутішими районами вважаються приміські Брюховичі і Сокільники з лісами і озерами. Елітні забудови в цих місцях в народі називають Царським селом і Полем чудес.

Газета “Сегодня” з’ясувала, де влаштувалася еліта західноукраїнського суспільства, і вирахувала, скільки може коштувати їх престижне житло.

Мер Львова Андрій Садовий із дружиною Катериною та чотирма синами живуть в квартирі у, мабуть, найпрестижнішому районі міста, на вулиці Рудницького. Їхнє дворівневе 150-метрове житло займає два останні поверхи 6-типоверхівки, а вікна виходять на парк з Алтайськими озерами.

Мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус живе на шостому поверсі дев’ятиповерхівки на вулиці Південний бульвар біля міського озера і гуртожитків медуніверситету. У висотці працює тренажерний зал і кабінет анонімних алкоголіків. Анушкевичус скаржиться на нових сусідів по поверху, мовляв, кидають недопалки та пісні кричать після 10 вечора.

Губернатор Львівської області Михайло Цимбалюк дев’ятий місяць, з дня призначення, живе в орендованій двушці в центрі міста – біля відділення міліції Галицького райвідділу Львова. Каже, що на роботу часто ходить пішки – до обладміністрації неспішним кроком хвилин 15.

За 60 квадратів в польському будинку платить на місяць 3 тис. грн. Губернатор каже, що шукає нову квартиру побільше, щоб до нього могла приїхати дружина (до Львова його перевели з Тернополя, де в нього є великий двоповерховий будинок за містом). Зізнається, що якось його відвідала родичка з Бостона і жахнулася, мовляв, як можна жити, як на вокзалі?

У тернопільського мера, представника “Свободи” та екс-податківця Сергія Надала, крім трикімнатної квартири в місті є триповерховий будинок в селі Байківці на 400 “квадратів”. За розкішними воротами, прикрашеними кованим виноградом, бежевий красень з башточкою, увінчаною флюгером у вигляді кота.

За словами свободівця, для будівництва він узяв кредит під заставу міської квартири. Плюс підсобили батьки дружини і канадська рідня. Вілла записана на дружину Олену. Надал каже, що особисто брав участь в будівництві, і будинок обійшовся йому в 160 тис.дол, хоча ріелтори вважають, що він коштує 400 тис.дол.

Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок з дружиною Ольгою, доньками Яриною-Марією, Дариною-Богданою, сином Гордієм і рудою спаніелькою Чарою живе у Львові в престижному австрійському будинку в провулку між Личаківською та Короленка.

Елітне житло в 116 “квадратів” дісталося головному націоналісту від бабусі. Сім’я живе на першому поверсі, і обладнала собі в підвальчику ще одну кімнату, яку товариші свободівця жартома називають “Криївка”.

Колишній мер Львова, екс-міністр регіонального розвитку при уряді Тимошенко Василь Куйбіда прописаний у звичайній дев’ятиповерхівці у Львові на вулиці Панча, недалеко від центру. Але частіше його бачили в котеджі на вулиці генерала Чупринки – це по сусідству з нинішнім мером.

У триповерховому особняку його житло займає поверх. Куйбіда колись запевняв, що квартира ця – тещина. Кажуть, що у екс-мера ще є будинок за містом, у Брюховичах.

Мер Тернополя живе у палаці, а Тягнибок облаштував у підвалі "Криївку" ФОТО

 

Мер Львова живе у найпрестижнішому районі міста
Мер Тернополя живе у палаці, а Тягнибок облаштував у підвалі "Криївку" ФОТО

 

Губернатор Львівщини орендує квартиру
Мер Тернополя живе у палаці, а Тягнибок облаштував у підвалі "Криївку" ФОТО

 

У мера Тернополя є триповерховий будинок в селі Байківці на 400 “квадратів
Мер Тернополя живе у палаці, а Тягнибок облаштував у підвалі "Криївку" ФОТО

 

У підвалі будинку Тягнибока є кімната, яку друзі називають “Криївкою
Мер Тернополя живе у палаці, а Тягнибок облаштував у підвалі "Криївку" ФОТО

 

Мер Івано-Франківська живе на шостому поверсі дев’ятиповерхівки
Мер Тернополя живе у палаці, а Тягнибок облаштував у підвалі "Криївку" ФОТО

 

Василь Куйбіда живе у центрі Львова

Як у Великих Гаях будують дитячий садочок

Майор Микола Мельниченко про справу Кучми, Януковича та багато іншого